Flevoland - Veluwe

Flexibility Uitzendbureau Onderwijs Flevoland - Veluwe

Petra Haanstra

Petra Haanstra

06-29076186

Flexibility Uitzendbureau Onderwijs Flevoland - Veluwe

Flexibility Uitzendbureau Onderwijs  Flevoland - Veluwe op google maps


Als enthousiaste, dienstverlenende professional met ruim twintig jaar werkervaring in het onderwijs binnen diverse sectoren, in de functie van docent en leidinggevende, weet ik zorgvuldig, efficiënt en met persoonlijke aandacht uw personele vraagstukken te beantwoorden.

Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Heeft u te maken met structurele onderbezetting of tijdelijke uitval? De kandidaten in het bestand bij uitzendbureau Flexibility Onderwijs Flevoland & Veluwe zijn snel en op flexibele basis inzetbaar. Samen met u realiseer ik de perfecte match.

Met elke kandidaat in ons bestand heb ik een persoonlijk intake/kennismakingsgesprek gevoerd. Hierdoor ben ik na een bezoek aan uw school nog beter in staat de juiste kandidaat voor uw school te vinden. Uiteraard heb ik ook een referentiecheck uitgevoerd. Na de match worden alle kandidaten gedurende de eerste periode door mij persoonlijk begeleid. Hiermee wordt de kans op een langdurige samenwerking tussen klant én kandidaat vergroot.

Naast werving & selectie, uitzenden en detacheren bied ik ook een aantrekkelijke payrollservice, waarmee u de flexibiliteit van uitzenden behoudt voor kandidaten die u zelf heeft geworven.

Ook als u zoekt naar een andere of nieuwe baan binnen het onderwijs, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Stuur dan uw cv. We zullen zorgvuldig uw mogelijkheden onderzoeken.

Ik ben altijd op zoek naar bevoegde docenten Nederlands, NT2, Engels en Wiskunde/Rekenen.

Belt u mij voor het maken van een afspraak, ik kijk uit naar de eerste kennismaking.


Vacatures van Flexibility Uitzendbureau Onderwijs Flevoland - Veluwe

Deze vestiging heeft momenteel geen open vacatures