Midden-Brabant

Flexibility Uitzendbureau Onderwijs Midden-Brabant

Flexibility Uitzendbureau Onderwijs Midden-Brabant op google maps


Ben jij die docent die nu thuis zit, maar dolgraag aan de slag wilt gaan? Of die directeur, teamleider of personeelsfunctionaris die op zoek is naar een geschikte kandidaat voor de vacature? Dan bent u aan het juiste adres bij Flexibility Onderwijs Midden-Brabant!

Gedreven, enthousiast en flexibel zijn de kernwoorden die passen bij dit professionele duo. Marcel Maas en Anja Peeters hebben beiden als gedragstrainer jaren in het voortgezet onderwijs gewerkt. Daarnaast zijn ze nog steeds actief in het trainen en coachen van leerlingen, docenten en ondersteunend personeel in het VO, VSO en BAO. Maar nu dus ook helemaal thuis in het bemiddelen naar kortdurend, vervangend of langdurige arbeid in het onderwijs.

De diensten van Flexibility Onderwijs Midden-Brabant bestaan uit werving en selectie, detacheren, uitzenden en payroll. Wij bemiddelen in de regio Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, maar hebben ook collega’s in andere regio’s werkzaam.

Bel of mail vrijblijvend naar ons om je verder te helpen in deze zoektocht!

Flexibility Onderwijs Midden-Brabant, uw kans!

Bezoekadres
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen  


bekijk 1 vacatures van Flexibility Uitzendbureau Onderwijs Midden-Brabant

Vacatures van Flexibility Uitzendbureau Onderwijs Midden-Brabant

  • Leerkracht primair onderwijs regio Midden Brabant


    Tilburg / s Hertogenbosch|HBO, WO|24 uur per week 16-10-2017

    Wil jij als leerkracht primair onderwijs in het lopende schooljaar aan de slag? Ben jij op zoek naar nieuwe mogelijkheden als leerkracht? Heb jij je opleiding succesvol afgerond en wil jij de volgende stap zetten? Wil jij profiteren van ons grote netwerk en vele contacten in onderwijsland? Reageer snel en kom in contact met Flexibility...


Vacatures in de buurt van ""