West-Brabant - Zeeland

Flexibility Onderwijs West-Brabant - Zeeland

Karin Uijt den Bogaard

Karin Uijt den Bogaard

06-10188572

Flexibility Onderwijs West-Brabant - Zeeland

Flexibility Onderwijs West-Brabant - Zeeland op google maps


Voor, door en met docenten past bij Flexibility Onderwijs West Brabant Zeeland.

Mijn naam is Karin Uijt den Bogaard en ik verbind via mijn bedrijf Flexibility Onderwijs West Brabant Zeeland docenten en scholen tot een goed werkende combinatie. Ik sta voor snel schakelen en inspelen op de vraag vanuit de school. Een betrouwbare, duurzame relatie is daarbij de basis.

Mijn eigen ervaring als docent, counselor en NLP coach zorgen voor een succesvolle combinatie bij het vinden van de juiste docenten. Scholen kunnen profiteren van deze zoektocht naar talent en kwaliteit.

Mijn belangstelling voor mensen maakt dat ik verder kijk dan naar alleen een CV. Ik richt mij bij het complete proces van werving en selectie, uitzending, detachering, payroll, bemiddeling en plaatsing op persoonlijke benadering en kwaliteit. Ik werk daarnaast graag mee aan de ontwikkeling van de docent in mijn rol als NLP coach. Ik weet wat er speelt in ‘onderwijsland’ en ken de regio. Kortom; ik zoek voor u de juiste persoon op de juiste plaats.

In mijn rol als arbeidsbemiddelaar ben ik een deskundig gesprekspartner, die docenten wil begeleiden en scholen werk uit handen wil nemen. Dat betekent korte communicatielijnen, één vaste en blijvende contactpersoon, regionaal, wanneer het u uitkomt.

Flexibility Onderwijs West Brabant Zeeland is een onderdeel van de landelijke organisatie Flexibility Onderwijs. Een organisatie die zijn sporen heeft verdiend in arbeidsbemiddeling en onderwijs. Veel vestigingen, een groot docentenbestand en mede specialisten zorgen voor ondersteuning op elk gewenst moment.

Flexibility Onderwijs West Brabant Zeeland betekent;

Voor, door en met docenten.


bekijk 1 vacatures van Flexibility Onderwijs West-Brabant - Zeeland

Vacatures van Flexibility Onderwijs West-Brabant - Zeeland

  • Docent Wiskunde 1e graads Breda


    Regio Breda|WO|24 uur per week 19-10-2017

    Wil jij als docent Wiskunde 1e graads voor het komende schooljaar 2017/2018 aan de slag in de regio Brabant of Zeeland? Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een enthousiaste docent, die les kan geven op een gymnasium. In principe gaat het om een reguliere baan.  Jij bent in staat om leerlingen mee te nemen door de wondere...


Vacatures in de buurt van "Breda"